Здається, що у стосунках між зірковою парою Беном Аффлеком та Дженніфер Лопес знову похмурі часи. За інформацією від близького оточення акторів, їхній шлюб перебуває на межі розпаду, що викликає у Бена серйозні душевні муки та ризик повернення до старих згубних звичок.

Стверджується, що Аффлек, який бореться з алкогольною та ігровою залежністю, останніми місяцями знову потрапив у вир депресії і, ймовірно, вживає алкоголь. Друзі акторів зізнаються, що помітили у Бена "склянистий погляд" та ознаки глибокого смутку через неминуче розлучення. Про це повідомляє Daily Mail.

Бен Аффлек: скрін з фільму
Бен Аффлек: скрін з фільму

Незважаючи на спроби Дженніфер врятувати шлюб, зокрема скасування літнього туру, чутки про її остаточний розрив із чоловіком набувають реальних обрисів.

Інсайдери повідомляють, що навіть рідні Лопес зайняли різко негативну позицію щодо Аффлека після первинної підтримки їхнього возз'єднання у 2022 році. Ситуацію ускладнює також питання майбутнього п'ятьох дітей подружжя. Близькі до сім'ї особи визнають, що у цьому конфлікті неможливо уникнути емоційної травми для малечі. Причини розладу шлюбу нібито численні.

Популярні новини зараз
Українців змусять повернути допомогу – кого заженуть у мінус Будемо сидіти не тільки без світла, але й без води – українцям погрожують жорсткішими обмеженнями В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ
Показати ще

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес

Додатковим сигналом стали дії зіркової пари останнім часом - спільний візит до колишнього розкішного будинку, який виставлений на продаж, і відновлення Джей Ло дружби з актрисою Лією Реміні, яка раніше попереджала її про недостатню відданість Аффлека.

Нагадаємо, "мені потрібно, я на пенсії": гаряча матуся Ріанна спритно "потягла прикол" із фанатів

Як повідомляв "Знай.uа", Кендалл Дженнер під час реклами купальника зняла топ, і засвітила соковиті форми: "Любить роздягатися"

Знай.uа писав, зірка "Опенгеймера" згадала, як її принижував чоловік Юлії Висоцької: "Він був..."