Популярний у соціальних мережах та на телебаченні український мольфар, переможець проекту "Битва екстрасенсів" Макс Гордєєв у свіжому інтерв'ю розповів, які події відбуватимуться на фронті влітку, а також, як може змінитись ситуація всередині нашої країни.

Журналісти одного з українських видань запитали у Макса Гордєєва, що можуть розповісти карти Таро про найближчі події, і чи варто цього року чекати на завершення війни.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Як зміниться ситуація на фронті протягом липня та серпня 2024 року?

Я бачу, що на фронті у найближчі два місяці відбудуться значні зміни. Карти Таро "Колесо Фортуни" та "Імператор" вказують на раптові зміни та стратегічне лідерство. Бачу, що українська армія посилюватиме свої позиції та проводитиме активні контратаки, що призведе до помітних успіхів на певних напрямках.

У липні можливі інтенсивні бої на сході, особливо у Донецькій та Луганській областях. Я бачу сцени важких боїв та значних втрат з обох боків. Карта "Лицар Жезлов" символізує прагнення досягнення цілей, вказуючи на активні та рішучі дії українських військ. Бачу, що вони будуть використовувати нові тактики та технології, щоб протистояти атакам та зміцнювати свої позиції.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному
Показати ще

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Серпень принесе нові виклики та можливості. Карта "Сила" вказує на внутрішню міць та стійкість, що означає, що українська армія виявлятиме рішучість та мужність у боротьбі. Бачу, що підтримка міжнародних партнерів відіграватиме важливу роль, надаючи необхідну допомогу та ресурси. Бачу, що українські війська матимуть змогу відбивати атаки і навіть просуватися вперед на деяких напрямках.

Військові успіхи

Українська армія досягне значних успіхів на фронті, що змінить баланс сил. Успішні контратаки призведуть до звільнення окупованих територій. Ці операції підвищать моральний дух українських військових та населення, посиливши міжнародну підтримку. Використання сучасних технологій та тактик дозволить українській армії здобути перевагу над противником.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Погодні умови та сезонні зміни

Погодні умови та сезонні зміни вплинуть на перебіг війни. Восени погодні умови погіршаться, що сповільнить бойові дії та ускладнить пересування військ. Українська армія використовує цей час для зміцнення своїх позицій та підготовки до нових етапів конфлікту.

Зимові місяці принесуть нові виклики та труднощі для обох сторін. Боротьба за ресурси, такі як паливо та продовольство, стане більш інтенсивною. Українські сили будуть готові до цих викликів та матимуть план на випадок погіршення погодних умов. Ці фактори призведуть до зміни динаміки бойових дій та покращення оборонних позицій України.

Нагадаємо, "Потрібно запасатися ресурсами": відомий екстрасенс озвучив тривожний прогноз на зиму 2024 року.

Раніше повідомлялося, "Ворог зазнає значних втрат": у пророцтві старця Христофора з'явився натяк на посилення ЗСУ.

Також, екстрасенс "побачив" новий контрнаступ ЗСУ: почнуть успішні атаки.