Відомий ясновидець Андрій Дуйко, який ще у 2013 році передбачив напад Росії на Україну, поділився пророцтвом і назвав точну дату завершення війни.

Андрій Дуйко впевнений, що війна закінчиться взимку наступного року, а саме в січні - на початку лютого.Він стверджує, що завершення війни буде пов'язане з підписанням мирних договорів.

Скрін, відео YouTube Україна перемога
Скрін, відео YouTube Україна перемога

"Я думаю, що скоро війна закінчиться. І я думаю, що це станеться наступного року – в січні - на початку лютого. Закінчення війни пов'язано з підписанням договорів", - сказав він.Дуйко також поділився своїми прогнозами щодо майбутнього України. Він вірить у світле майбутнє країни, зазначаючи, що нас очікує економічне зростання та покращення демографічної ситуації.

"Нашу країну очікує світло і свобода. Буде і економічне зростання, і покращення демографії", - зазначив він.Крім Андрія Дуйка, свої прогнози надають і інші віщуни та мольфари. Вони попереджають про можливі загрози для окремих областей України, які можуть опинитися під щільним вогнем Росії в найближчі місяці.

Популярні новини зараз
Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному
Показати ще

війна
війна

Хоча прогнози ясновидців викликають інтерес і надію, важливо залишатися реалістами і розуміти, що майбутнє України залежить від багатьох факторів, зокрема політичних рішень, міжнародної підтримки та зусиль кожного громадянина. Нехай оптимістичні прогнози слугують натхненням для подальшої боротьби за мир і процвітання нашої країни.

Нагадаємо, "Росія може застосувати ядерну зброю, але...": відома тарологиня склала прогноз на літо для України

Раніше ми розповідали, що Ніколи не пізно здійснити мрію: 105-річна жінка нарешті отримала свій диплом магістра

Також, "Інновації змінять хід війни": мольфар назвав період, коли ЗСУ вступлять у нову фазу боротьби