На американському маркетплейсі Etsy з'явився зволожувач повітря, який безперечно не залишить байдужим любителів незвичайного. Цей пристрій зроблений у вигляді Чорнобильської АЕС, що вибухнула, і вже привернув увагу користувачів соціальних мереж.

Зволожувач імітує катастрофу на Чорнобильській атомній електростанції. У місці вибуху реактора встановлено підсвічування, яке створює ефект сяйва, а з пристрою виходить волога пара, що імітує дим.

Відео того, як працює зволожувач, опублікував @AvinashKS14.

Висота зволожувача складає 13 см, довжина – 15 см, а ширина – 12 см, тому він ідеально впишеться в будь-який інтер'єр, привертаючи увагу і викликаючи обговорення.

Працює зволожувач від будь-якого USB-порту, що робить його зручним у використанні практично в будь-якому місці, чи то вдома, чи в офісі. Ціна такого оригінального зволожувача складає 114 доларів (4 626 гривень).

Популярні новини зараз
Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному
Показати ще

Варто відзначити, що Etsy – це популярний маркетплейс, що спеціалізується на виробах ручної роботи, вінтажних речах та унікальних товарах обмеженого випуску.

Тут можна знайти безліч незвичайних предметів, але цей зволожувач повітря, що імітує вибух на Чорнобильській АЕС, безумовно, один із найкреативніших і провокаційних товарів на сайті.

Також поспішаємо повідомити сюжет, системні вимоги, дата виходу - все, що потрібно знати про "STALKER 2: Heart of Chornobyl"

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що чорнобильські чудо-хробаки допоможуть побороти рак

Вам буде цікаво дізнатися, чи жив на дні океану і помолодшав на 20 років: дайвер провів незвичайний 100-денний експеримент