Липень і серпень 2024 року будуть дуже важкими для України, міста атакуватимуть ворога, а на фронті триватимуть пекельні бої. Проте вже з вересня ситуація покращуватиметься – українські захисники здобудуть низку важливих перемог на фронті, а менше ніж через рік українці святкуватимуть повну перемогу над окупантами.

Про це бачення, яке озвучив старець Ігнатій, повідомили на YouTube-каналі "Український молитовник".

За словами віщуна, початок липня буде відзначено серйозними атаками на українські міста – можливі значні руйнування, але вже до кінця місяця партнери подадуть руку допомоги Україні та закриють небо над містами.

Старець - арт, скріншот: YouTube
Старець - арт, скріншот: YouTube

Також липень стане найскладнішим місяцем для нашої енергетичної системи – атаки на інфраструктуру можуть призвести до значних перебоїв зі світлом та тривалим відключенням.

Популярні новини зараз
Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."
Показати ще

У липні Київ зіткнеться з важкими випробуваннями, але завдяки нашим молитвам та Божій підтримці місто вистоє. На початку місяця, на жаль, очікуються обстріли, які можуть спричинити значні руйнування, проте Господь збереже місто від найгіршого.

В Одесі липень також буде складним, але принесе позитивні зміни – у місті відбудуться важливі міжнародні зустрічі, які зміцнять партнерські зв'язки та сприятимуть відновленню інфраструктури.

Старець - арт, скріншот: YouTube
Старець - арт, скріншот: YouTube

"Але Господь не залишить нас без підтримки - ми знайдемо нові способи принести світло в наші будинки та на підприємства. У ці важкі часи ми повинні зосереджуватися на духовному розвитку та підтримці один одного: молитви допоможуть нам зберегти спокій та ясність розуму, ми повинні вірити, що Господь не залишить нас у біді і завжди буде поруч”, – каже Ігнатій.

Як передбачає старець, поступове поліпшення в Україні розпочнеться із серпня.

"Вже до вересня ситуація почне покращуватися - наші воїни завдадуть нищівних ударів по ключових об'єктах і базах ворога. Господь дасть силу нашим захисникам і ми побачимо поступове звільнення наших територій, а ситуація зі світлом буде стабілізована. Ми знайдемо нові рішення, щоб забезпечити наші міста світлом" вже у серпні", - розкрив деталі бачення мудрий старець.

За словами старця Ігнатія, у вересні очікується стабілізація ситуації – наші воїни продовжать завдавати ударів по ворогові, звільняючи наші землі, а енергетична система поступово відновлюватиметься, також ми побачимо зниження інтенсивності атак ворога з повітря.

Старець, скріншот: YouTube
Старець, скріншот: YouTube

"Господь вже приготував для нас перемогу і скоро настане світ. Ми пройдемо через випробування - зрештою Україна переможе, а вороги будуть покарані Божим судом. Наш народ відновиться і ми побачимо нове світле майбутнє для нашої країни. Ворог намагатиметься знищити нашу оборону, але в них це не вдасться, тому що наша віра, наші молитви і наша єдність приведуть нас до перемоги", — каже віщун.

Нагадаємо, перемогу Україні принесе жінка – відомий астролог зробив сенсаційне передбачення.

Раніше повідомлялося, "Путін підпише капітуляцію...": старець Модест порадував пророцтвом про закінчення війни.

Також, закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом.