Нещодавно з'явився перший трейлер довгоочікуваного фільму Носферату, над яким працював Роберт Еггерс. Цей режисер і сценарист вирішив вдихнути нове життя у класичний фільм жахів, вперше знятий 1922 року німецьким режисером Фрідріхом Вільгельмом Мурнау.

Еггерс створив готичну історію, яка розповідає про молоду жінку, Еллен Хаттер, роль якої виконала Лілі-Роуз Депп. Еллен мучать кошмари, і в пошуках порятунку вона звертається до професора та мисливця на вампірів у виконанні Уїлема Дафо.

Історія стає ще страшнішою, коли жахливий вампір закохується в неї, що призводить до неймовірного жаху.

Трейлер уже зібрав понад 10 мільйонів переглядів, і глядачі називають його "одним із хвилюючих фільмів останніх років" і "майбутнім шедевром". Він лише трохи відкриває завісу таємничості, демонструючи страх та паніку в очах Еллен, а також мінімізуючи діалоги, що підігріває інтерес до фільму.

Популярні новини зараз
5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів Тариф 7,96 грн/куб не для всіх: кому доведеться віддавати більше грошей за газ На які спеціальності є сенс вступати: поради для абітурієнтів Боржникам приготуватися: комунальники йдуть на крайні заходи
Показати ще

Для створення потрібної атмосфери Еггерс використовував похмуру корекцію кольорів, костюми іншої епохи і ретельно підібрані локації, такі як палаци, лікарні та гори. Білл Скарсгард, який виконує роль графа Орлока, щодня проводив до шести годин у гримі та костюмах, і навіть знижував свій голос до максимально низького рівня.

Прем'єра "Носферату" призначена на 25 грудня 2024 року, і багато хто вже з нетерпінням чекає на цей напружений і атмосферний фільм, який обіцяє стати справжньою подією у світі кіно.

Також поспішаємо повідомити, померла зірка "Піратів Карибського моря": акула, що напала, не залишила жодного шансу

Раніше ми писали про те, що " Це був справжній жах": зірка "Титаніка" згадала поцілунок з Леонардо Ді Капріо

Крім того, Знай.ua повідомляв, З юзанна Коллінз повертається до Паня: "Схід жнив" готує фанатів до нових Голодних ігор