Нещодавно в китайській провінції Гуйчжоу сталася неймовірна історія, яка підкреслює важливість знання про небезпеку вибухових боєприпасів та правил поводження з ними.

Про це розповідає Oddity Central.

90-річна жінка, жителька одного з місцевих сіл, протягом 20 років використовувала бойову гранату замість молотка. Жінка, яка, ймовірно, не розпізнала небезпечний характер знахідки, багато років застосовувала гранату для забивання цвяхів, розколювання горіхів, та інших побутових завдань.

Грана, яку китаянка використовувала в побуті. Фото: odditycentral
Грана, яку китаянка використовувала в побуті. Фото: odditycentral

На щастя, за два десятиліття використання гранати ніхто не постраждав. Однак ця історія могла мати трагічний фінал, адже бойові гранати призначені для зовсім інших цілей і становлять серйозну загрозу життю та здоров'ю людей.

Популярні новини зараз
Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

Гранату виявили під час знесення будинку жінки, і поліцейські, які прибули на місце події, одразу ж розпізнали небезпечний предмет.

Цей інцидент слугує жорстким нагадуванням про те, як важливо усвідомлювати небезпеку вибухових боєприпасів. У багатьох країнах, включаючи Україну, існує законодавство, яке регулює володіння та використання вибухівки, а також цей випадок підкреслює важливість освітніх програм, спрямованих на підвищення обізнаності про небезпеку вибухових боєприпасів, особливо в сільській місцевості.

Грана, яку китаянка використовувала в побуті. Фото: odditycentral
Грана, яку китаянка використовувала в побуті. Фото: odditycentral

Нагадаємо, що в одному з будинків літніх людей в США одружилася пара у віці 100 і 102 роки.

Як повідомляли раніше, в США жінка випадково натиснула на не ту кнопку і зірвала джекпот в лотереї.

Як писав "Знай" раніше, чихуахуа мандрує світом, зупиняється у розкішних готелях та має дорогий гардероб.