Відома українська телеведуча, зірка ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс відреагувала на дії та навіть бездіяльність українських чоловіків - йдеться про Влада Яму, а також Олега Винника, які тихо втекли з України під час війни.

За словами Нелі, після вторгнення рф шоу-бізнес України сильно змінився.

Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю Нелі Шовкопляс одній з українських радіостанцій. Сюжет доступний для перегляду в YouTube.

Неля Шовкопляс, скріншот: YouTube
Неля Шовкопляс, скріншот: YouTube

"Зараз почали діяти інші правила, які дозволяють вийти на сцену новим артистам. У Влада Ями та Олега Винника залишилася в Україні своя фан-база, яка чекає на їхнє повернення. Однак обидва вже не будуть такими популярними, як до війни", - сказала ведуча.

Популярні новини зараз
Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

На її думку, Влад і Олег якоюсь мірою "втратили себе".

"Просто люди зробили свій вибір і за нього тепер відповідатимуть, коли все скінчиться. Але мені приємно спостерігати за змінами в українському шоу-бізнесі. Нарешті почали набувати популярності молоді артисти, вельми талановиті. Дивлюся на KOLA, YAKTAK, інших молодих артистів, і в мене просто серце тішиться і душа", - каже Неля Шовкопляс.

Нагадаємо, Влад Яма остаточно "зняв маску" патріота, забувши про солов'їну в США.

Раніше повідомлялося, зірковий скандал: Зібров розкритикував Винника і Яму за зраду України.

Також, росіяни радіють, українцям "пахне" зрадою: Іван Дорн принципово уникає рідної мови.