У Нью-Йорку закохана пара влаштувала весілля просто у вагоні метро через те, що в них не було грошей. Цей святковий захід молодят наробив чимало шуму в соціальних мережах, набравши немало переглядів, лайків і захоплених коментарів.

Відповідні кадри оприлюднили на каналі "_celestemunoz" в TikTok.

Чоловік на ім’я Деніел Джин разом зі своєю коханою на ім’я Есмі Вальдес влаштували приватну церемонію у церкві, проте, святкувати своє весілля у метро. Вони запросили 20 друзів і велику кількість чужих людей, витративши лише 3 тисячі доларів на цей захід замість 63 тисяч, як доводиться витрачати іншим парам.

Весілля Деніела Джина і Есмі Вальдес у вагоні метро. Фото: скриншот з TikTok
Весілля Деніела Джина і Есмі Вальдес у вагоні метро. Фото: скриншот з TikTok

Чоловік наголосив, що він вирішив шокувати свою наречену, прикрасивши вагон метро і найнявши організаторку весілля, яка допомогла їм створити свято. За словами ведучого, у метро вдалося зекономити, адже у ресторані це коштувало б молодятам 30 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні 25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження
Показати ще

Сама ж наречена захоплюється своїм коханим, вважаючи, що вона обрала правильного чоловіка, який створив для неї неймовірну атмосферу.

@_celestemunoz

Only in New York 🫶

♬ original sound - Celeste

"Коли я зайшла до потяга і побачила все це, я подумала: "Вау, я обрала правильного хлопця". Люди в цьому місті вважають, що чоловікам важливо мати дорогі речі, щоб приголомшити жінку своєї мрії. Наше свято було присвячене коханню", – зізнається Есмі Вальдес.

Нагадаємо, що у Нью-Йорку чоловік помер у день свого весілля, а наречена дізналася про зраду.

Як повідомляли раніше, у Нью-Йорку жінка поставила на місце чоловіка, який привселюдно її принизив.

Як писав "Знай" раніше, у США жінці видалили ракову пухлину після 40 років паління.