Втомилися від рутинної роботи та хочете спробувати щось нове? Виявляється, у світі існують професії, про які ви навіть не могли подумати. Від вигулу вомбатів у Австралії до обіймів панд у Китаї – ці вакансії не тільки дивують, а й надихають.

Вигулювач вомбатів

Почнемо з Австралії, де в Тасманії з’явилась вакансія вигулювача вомбатів. Ці милі тварини є національною гордістю країни. Зустріти їх можна в парку дикої природи Бічено.

Вомбат, фото з відкритих джерел
Вомбат, фото з відкритих джерел

Вигул вомбатів має ще й іншу мету — стимулювати зимовий туризм у регіоні. В обов’язки вигулювачів входить мотивація вомбатів до руху, супровід на ранкових прогулянках, пестощі та годування. Зарплату за це не платять, але покривають витрати на переліт, оренду авто, проживання та продукти.

Обіймач панд

На другому місці — обіймач панд! У Китайському центрі захисту і дослідження гігантських панд раніше наймали людей, які мали обіймати цих милих тварин. Вимоги прості: вік від 22 років, базові знання про панд і вміння гарно фотографувати. За таку роботу платять $32 тис. на рік, надають проживання та харчування.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Дегустатор собачого корму

У США часто шукають дегустаторів собачого корму. Так, ти не помилився. Десять років тому дегустатори заробляли близько $20 тис. на рік. За американськими законами, корм для тварин має бути з якісного м’яса, яке безпечне для людей. Однак, іноді доводиться терпіти специфічні запахи.

Король Мавп

У Китаї є ще одна цікава вакансія — Король Мавп. У туристичному центрі шукають аніматора, якого годуватимуть туристи. Зарплата — $842 на місяць. Досвід роботи не потрібен. В обов’язки входить носіння костюма мавпи, споживання бананів та виконання ролі Короля в печері.

Мавпа
Мавпа

Відлякувач чайок

У британському зоопарку торік відкрили вакансію відлякувача чайок. Обов’язки включають носіння надувного костюма чайки для відлякування справжніх чайок, які часто крали їжу у відвідувачів. Хтось вже зайняв цю позицію, але погодься, звучить дуже цікаво!

Нагадаємо, Вчені знайшли "живих мерців" у космосі та дізналися, чому вони такі

Раніше ми розповідали, що Природа знову загрожує Європі: окрім сонця смажити зібрався і вулкан

Також, Міністр енергетики Мальдів навела порчу на президента: заарештували, хоча чаклунство – по-закону