У житті трапляються моменти, які можуть перевернути наше уявлення про близьких людей. Саме така ситуація сталася з 36-річним Тревісом Голманом, який випадково дізнався про темне минуле своєї матері.

Тревіс мав складні стосунки зі своєю матір'ю протягом більшої частини свого життя. Їхні стосунки були напруженими, особливо після того, як вона покинула його та його старшу сестру, коли їм було 11 та 13 років відповідно. Про це повідомляє Daily Mail.

Дитинство Тревіса та сестри було непростим.

Після смерті батька від серцевого нападу в грудні 1991 року їх виховувала мати, яку Тревіс описує як "дику дитину". Незважаючи на складний характер, мати виявляла любов до своїх дітей, часто кажучи про те, які вони особливі.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Проте 1998 року все різко змінилося. Жінка познайомилася з новим чоловіком і за кілька місяців покинула дітей, переїхавши до нього в інше місто. Тревіс згадує, як мати повернулася додому після тижневої відсутності, зібрала свої речі та більше не поверталася.

Діти залишилися самі на чотири місяці, поки їх не взяли на піклування тітка з дядьком.

Незважаючи на розлуку, Тревіс із сестрою продовжували підтримувати зв'язок із матір'ю, зустрічаючись із нею раз чи двічі на рік. Проте справжній шок очікував Тревіса, коли він, керуючись цікавістю, вирішив пошукати ім'я матері в Інтернеті.

Тревіс дізнався, що його мати була заарештована 16 лютого 2010 року за вбивство свого співмешканця, якраз таки, того самого чоловіка. Згідно з судовими документами, трагедія сталася під час суперечки, коли вона випадково вистрілила в неї зі рушниці. У червні 2010 року її було засуджено до 28 років позбавлення волі за вбивство другого ступеня та незаконне зберігання вогнепальної зброї.

Нагадаємо, відома блогерка померла після уколу "краси" у попу: хоча її намагалися відмовити

Як повідомляв "Знай.uа", вчені знайшли "живих мерців" у космосі та дізналися, чому вони такі

Знай.uа писав, "Бог відправив мене назад": жінка прийшла до тями після триденної коми і розповіла, як виглядає потойбічний світ