Відома на весь світ болгарська ясновидець, яку знають під ім'ям Баба Вага, багато розповідала за свого життя, що може статися в майбутньому. Важливо відзначити, що багато з цього справді сталося.

Баба Ванга або Вангелія була не тільки містиком і лікарем, а й знаменитою провісницею - багато з того, що вона передбачала в далекому майбутньому, насправді справдилося.

Цього разу наші шановні читачі дізнаються, які прогнози Ванги відомі на 2025 рік і навіть на більш пізні терміни.

Ванга, фото: вільне джерело
Ванга, фото: вільне джерело

Пророцтва Ванги про ситуацію у світі

Всі пророцтва Ванги не вдалося знайти і зафіксувати навіть її біографам, проте деякі пророцтва таки залишилися. Наведемо кілька із них.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Страшні катаклізми та криза в США

Згідно з пророцтвами Ванги, США зіштовхнуться із серйозною економічною кризою - жити в кредит уже не вийде. Через це багато людей залишаться без дому, їм доведеться їхати до інших країн. Також Ванга бачила, що практично одночасно з економічною кризою катаклізми почнуться і в природі - у Тихий океан впаде величезний астероїд або під водою станеться землетрус. Через це частина Америки піде під воду.

Глобальне потепління та відсутність води

Усі прогнози Ванги рано чи пізно "впираються" в ризик екологічної катастрофи, пов'язаної з глобальним потеплінням. Через це частіше відбуватимуться землетруси, повені, виверження вулканів та інші природні катастрофи, до яких людство ще не готове. До 2030 року не вистачатиме питної води, через що почнеться масовий голод і війни за ресурси.

Ванга, фото: скріншот з відео
Ванга, фото: скріншот з відео

Китай стане наддержавою, а Європа розпадеться

Болгарська ясновидецька говорила, що Китай випередить США у військовій та економічній могутності, а його партнерство з лідерами світу призведе до змін на карті – одні держави перестануть існувати, в інших зміняться кордони.

Цікаво, що світова криза торкнеться Європи – Ванга передбачала навіть розпад Європейського Союзу. Причиною цього будуть військові конфлікти всередині між країнами, а також різні політичні, економічні та релігійні стратегії. В результаті з Європи люди тікатимуть від безробіття, але у пошуках більш стабільних та сприятливих умов для життя.

Нагадаємо, у записах Ванги виявили пророцтво на кінець війни Росії проти України: "засвітився" 2024 рік.

Раніше повідомлялося, що прийде не з Європи: "живий Нострадамус" розповів про появу Антихриста.

Також, порожні міста, союз п'яти країн із потужними ліками: пророцтва Нечаю, Нострадамуса та Ванги на 2024 рік.