Стрічка коти визначають за тим, скільки людина проводить часу лежачи.

Той, хто дбає про кота, дає їсти води і дбає про нього, не завжди є тим, кого коти вважають господарем у будинку. Таку людину коти сприймають на рівних, для них це лише спосіб вирішення проблем.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

Коти ніколи не визнають господарем надто активної та полохливої ​​людини. Вони не люблять галасливих звуків та різких рухів. Здебільшого йдеться про дітей. Також господаря не сприйматимуть і людину, яка постійно турбуватиме кота під час відпочинку, обійматиме або гладитиме їх.

Коти не поважають вкрай лінивих людей. Вони розуміють, що від людської активності залежить їхнє життя. Лінтюха чотирилапі визначають за тим, скільки людина проводить часу лежачі.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Якщо кіт практично перед вашим носом займає ваше улюблене місце у квартирі – він показує свою домінантність. Отже, зрозуміло, що коти вважають себе центром всесвіту, чи це правда можуть сказати господарі чотирилапих "хвостиків", готових терпіти основну роль свого улюбленця в будинку.

Котик, фото: Знай.ua
Котик, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що кіт у коробці - це не завжди про гру: у якому разі така поведінка може говорити про проблему.

Раніше ми повідомляли, що можливо, потрібно навіть відвезти до ветеринара: якщо кішка вигинає спину – насторожіться.

Також стало відомо, що придивіться до свого котика - можливо це джерело багатства: які пушистики принесуть успіх.