Нещодавно світ облетіла незвичайна історія 19-річної дівчини з Нідерландів, яка має 999 братів і сестер та закохалася в одного з них.

Про це пише Daily Star.

Мати дівчини, Ніколетт, завагітніла завдяки спермі донора, яким виявився нідерландський музикант та блогер Джонатан Меєр.

Джонатан Маєр. Фото: Netflix
Джонатан Маєр. Фото: Netflix

Жінка не підозрювала, що Меєр вже надав сперму для штучного запліднення багатьом жінкам по всьому світу, що й призвело до появи на світ сотень його біологічних дітей.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Після народження доньки Ніколетт постійно підтримувала зв'язок з іншими сім'ями, чиї діти також з'явилися завдяки спермі Меєра.

З часом дівчина познайомилася з багатьма своїми братами і сестрами, і з одним з них, 20-річним хлопцем, у неї виникли романтичні стосунки.

Дізнавшись про це, Ніколетт була шокована і розчарована.

Вона вважає, що стосунки між її донькою та її біологічним братом неприйнятні, адже вони є родичами.

Джонатан Маєр. Фото: Netflix
Джонатан Маєр. Фото: Netflix

Дівчина ж переконана, що її почуття щирі, і не хоче відмовлятися від коханого.

Ця історія викликала бурхливу дискусію в суспільстві.

Деякі люди засуджують дівчину за те, що вона закохалася в свого брата, інші ж вважають, що вона має право на щастя і кохання.

Експерти з етики та психології також висловили свою думку з цього приводу.

Деякі з них вважають, що стосунки між близькими родичами, навіть якщо вони не виростали разом, можуть мати негативні наслідки для їхнього психічного та фізичного здоров'я.

Інші ж зазначають, що в цій ситуації важливо враховувати індивідуальні особливості та почуття людей, а не судити їх згідно з загальними нормами.

Історія дівчини, яка закохалася в свого брата, ще раз піднімає питання про етичні та юридичні аспекти штучного запліднення та донорства сперми.

Нагадаємо, що в одному з будинків літніх людей в США одружилася пара у віці 100 і 102 роки.

Як повідомляли раніше, в США жінка випадково натиснула на не ту кнопку і зірвала джекпот в лотереї.

Як писав "Знай" раніше, чихуахуа мандрує світом, зупиняється у розкішних готелях та має дорогий гардероб.