Свого часу весь світ накрило безумство через серіал "Емілі в ПАрижі" про яскраву американку у Франції.

Емілі не тільки будувала кар'єру в не дуже доброзичливому колективі, а й намагалася знайти кохання. До 3 сезону Емілі настільки заплуталася, що наприкінці сезону не могла вибрати між двома хлопцями: Альфі та Габріелем. При тому, що Габріель ледь не одружився з її доброю подругою Каміль, яка була від нього вагітна.

Весілля Каміль та Габрріеля, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"
Весілля Каміль та Габрріеля, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

Цим і закінчився 3 сезон популярного телесеріалу та його шанувальники довго чекали продовження, адже був ще й страйк сценаристів, через який зйомки зрушили. Зараз уже 4 сезон знято і зовсім недавно було опубліковано його трейлера і шанувальникам серіалу "Емілі в Парижі" варто запастися валеріанкою.

У новому сезоні до своїх ролей повернуться Лілі Коллінз (Емілі Купер), Філіппін Леруа-Больє (Сільві Грато), Ешлі Парк (Мінді Чен), Лукас Браво (Габріель), Камілль Раза (Камілль). А також Семюель Арнольд (Жульєн), Бруно Гуері (Люк), Вільям Абаді (Антуан Ламберт) і Люсьєн Лавісконт (Алфі).

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам
Показати ще

Альфі та Емілі, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"
Альфі та Емілі, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

У продовженні культового серіалу ми побачимо, що Емілі все ще має сильні почуття до двох чоловіків - шеф-кухаря Габріеля та банкіра Альфі. Однак вона розуміє, що не повинна зустрічатися з жодним із них. Тим паче, що колишня дівчина Габріеля чекає дитину. Тож у нових серіях Емілі більше зосереджена на самотньому житті. Але, випадкові поцілунки з Альфі, з'ясуванн стосунків з Габрієлем. проблеми на роботі і нові таємниці не покинуть життя дівчини і будуть мучити нашу нервову систему.

Нагадаємо, що "Емілі в Парижі" повертається, але в Рим, дата 4 сезону відома: що буде з Габріелем та Альфі.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Емілі у Парижі" мало не померла під Новий Рік: "Я все ще в муках".