Популярний у соціальних мережах український мольфар, переможець проекту "Битва екстрасенсів" Максим Гордєєв знову озвучив свій свіжий прогноз. Цього разу енергетичний практик розповів, чи варто боятися, що Білорусь може напасти на Україну.

За словами Гордєєва, ситуація на кордоні між Білоруссю та Україною є надзвичайно напруженою. Однак його бачення та розклад карток Таро вказують на те, що безпосередній напад з боку Білорусі на Україну малоймовірний, якщо не станеться значного тиску з боку Росії.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру Макса Гордєєва для одного з українських клубів карток Таро в мережі YouTгbe.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Карти Таро "Вежа" та "Маг", як каже Гордєєв, вказують на те, що Білорусь є важливим союзником Росії та виконує роль стратегічного плацдарму для російських військ. Білорусь проводить регулярні військові навчання поблизу кордону з Україною, що сприяє підвищенню готовності їхніх військових сил.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

"Однак я бачу, що ці навчання мають більше оборонний характер і спрямовані на підготовку до можливих загроз з боку України та інших сусідніх країн", - каже мольфар.

Намір Білорусі

Карти Таро "Справедливість" та "Сонце" показують, що Олександр Лукашенко намагається уникати прямої участі своїх військ у конфлікті, незважаючи на тиск з боку Росії, продовжив мольфар. Він розуміє, що його армія є відносно слабкою та невмотивованою для участі в агресивних діях. Лукашенко намагається балансувати між підтримкою Росії та уникненням прямого конфлікту з Україною.

Кремль горить, скріншот: YouTube
Кремль горить, скріншот: YouTube

Роль Росії

"Мої передчуття показують, що рішення про можливий напад з боку Білорусі залежатиме від тиску з боку Кремля. Карта "Луна" вказує на приховані мотиви та можливі маніпуляції з боку Росії, яка може намагатися втягнути Білорусь у війну для посилення своїх позицій. Проте, навіть за умов сильного тиску, Лукашенко намагатиметься уникати прямого конфлікту, пропонуючи Росії альтернативні форми підтримки, такі як надання території для російських військ та проведення спільних військових навчань", - додав експерт.

Таким чином, бачення Гордєєва та розклад карток Таро вказують на те, що найближчим часом прямий напад Білорусі на Україну є малоймовірним. Проте загроза залишається реальною через можливий тиск з боку Росії.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Білорусь продовжуватиме виконувати роль стратегічного партнера Росії, надаючи територію для розміщення військ та проведення навчань, але пряма участь у конфлікті вимагатиме значного зовнішнього тиску та буде останнім кроком для Лукашенка.

Нагадаємо, на найближчій до Землі планеті може існувати життя – яку знахідку зробили вчені.

Раніше повідомлялося, росія хоче добити українців у липні: астролог попередив про тяжку небезпеку.

Також, "Країна під водою, люди тікають": у пророцтві Баби Ванги виявили прогноз на 2025 рік.