У британському Кардіффі подружжя Емілі та Тайлер живуть в одному з найвужчих будинків Великої Британії, ширина якого становить лише 4,9 фута (близько 3 метрів). Через його малий розмір багато місцевих жителів навіть не помічають цей будинок, а водії доставки часто не можуть знайти його адресу, повідомляє Daily Mail.

Емілі розповідає, що, всупереч очікуванням, жити в такому будинку не так вже й погано. Вони навіть можуть розмістити велику ялинку у вітальні, якщо захочуть. До переваг житла вона також відносить сонячну батарею на даху, яка забезпечує екологічну енергію, та під'їзну доріжку, де можна паркувати дві машини.

Єдина невелика незручність — це тісна ванна кімната шириною лише 1,5 метра. Крім того, будинок не відзначений на багатьох картах і не має власного номера, що ускладнює доставку посилок і плутає гостей. Незважаючи на ці дрібні недоліки, Емілі та Тайлер задоволені своїм помешканням.

23-річний менеджер бару Арчі Райт зазначає, що хоч будинок і виглядає круто, він би не хотів там жити через брак місця для спортивного спорядження. Однак для подружжя, яке працює з дому, простору цілком вистачає, і зручне розташування всього за 30 хвилин пішки до центру Кардіффа є ще однією перевагою.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів
Показати ще

Після завершення будівництва у 2008 році будинок виставили на продаж за 200 тисяч фунтів стерлінгів, тоді його і придбав орендодавець Емілі та Тайлера.

До речі, в центрі містечка Саутволд (графство Саффолк) напівзруйнований будинок з двома спальнями, де "зупинився час" 50 років тому, виставили на аукціон за 250 тисяч фунтів стерлінгів. У 200-річному маєтку всередині печери, що датується 14 000 р. до н.е. і розташований поблизу старої частини міста Гастінгс, були виявлені вирізьблені обличчя древніх людей.

Нагадаємо, де пересидіти кінець світу: найбезпечніші місця на планеті, в яких можна сховатися від глобальних катастроф

Раніше ми писали про те, що доба на Землі може збільшитися до 25 годин: вчені зробили унікальне відкриття

Вам буде цікаво дізнатися FIFA, NBA 2K, Tekken та жодної Dota 2: озвучено список ігор, які будуть на Кіберолімпіаді 2025