Відомий індійський астролог Алакх Ніраджан оприлюднив новий прогноз щодо війни в Україні, який викликав значний інтерес. За його словами, вересень і жовтень 2024 року можуть стати переломним моментом для України, відкриваючи вікно можливостей для важливої перемоги.

Ніраджан вважає, що саме в ці місяці Україна може досягти такої перемоги, яка змусить росію сісти за стіл переговорів. Він підкреслює, що цей період буде навіть сприятливішим, ніж квітень минулого року, коли вже спостерігався певний прогрес.

війна
війна

"Вікно можливостей для України відкриється у вересні та на початку жовтня - я очікую, що ви здобудете перемогу. І вже на основі цієї перемоги можна буде говорити про те, чи варто зупиняти війну, бо росія буде готова її зупинити," - зазначив астролог в ефірі YouTube-каналу "Мій світ".

Втім, перемога може мати свою ціну. За словами астролога, Україні, можливо, доведеться відмовитися від деяких територій заради припинення війни. Цей важкий вибір лежатиме на плечах українців, адже продовження конфлікту може мати ще гірші наслідки.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Чи справдяться передбачення астролога – покаже час. Проте його слова вселяють надію на те, що в найближчому майбутньому Україна зможе досягти важливих змін на шляху до миру.

Нагадаємо, Незабаром прилетять на Землю: бразильський провидець передбачив контакт із прибульцями у найближчі чотири роки

Раніше ми розповідали, що "Після довгих мук - заживемо": що пророкували Україні всесвітньо відомі провидці

Також, "Росіяни щось задумали": переможниця "Битви екстрасенсів" шокувала щодо різкого повороту війни