Канал Max випустив трейлери майбутніх сезонів серіалів, які виходитимуть наприкінці 2024 та 2025 року. Однією з головних подій стане другий сезон "Останні з нас" (The Last of Us).

У новому тизері ми побачимо більш дорослу Еллі та Джоела, який пояснює, чому він врятував Еллі наприкінці першого сезону. Гравці знають, що продовження буде ще похмурішим, але основні спойлери поки що приховані.

The Last of Us / фото: кадр із серіалу
The Last of Us / фото: кадр із серіалу

У трейлері показали, як на Джексона нападають "зомбі". У грі це місто було майже ідеальним місцем, тому це додає надію, що творці врахували помилки гри і внесли нові ідеї в серіал.

Також у тизері ми побачимо Джоела Томмі (Габріель Місяць), Еббі (Кейтлін Девер), Діну (Ізабелла Мерсед) та зовсім нового персонажа, роль якої виконає Кетрін О'Хара.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Окрім "Останніх з нас", у ролику Max показав кадри з інших нових серіалів, частина з яких вийде вже цього року.

  • "Пінгвін" – прем'єра запланована на 19 вересня 2024 року.
  • "Дюна: Пророцтво" – прем'єра запланована на листопад 2024 року.
  • "Харлі Квін" – 5 сезон запланований на листопад 2024 року.
  • Спіноф "Гри Престолів" під назвою "Лицар семи королівств" –історія світу Вестероса в проміжку між 100 роками до подій оригінального серіалу та 100 роками після "Дому Дракона".

Точна дата виходу другого сезону "Останніх з нас" поки що невідома, але прем'єра намічена на 2025 рік.

Раніше нам стало відомо про те, що сага про серійного вбивцю повертається на екрани: анонсовано продовження "Декстера" з Майклом Холлом

Вам буде цікаво дізнатися, наш світ може виявитися віртуальною симуляцією: вчені перевірять, чи реальні ми

Також поспішаємо повідомити, так таки Габріель? 4 сезон "Емілі в Парижі" скоро вийде на екрани, кого вибере американка і що з вагітністю Каміль