Канал HBO та стрімінгова платформа HBO Max готують для фанатів всесвіту "Ігри престолів" справжній подарунок – сім нових проєктів. Ці шоу розвиватимуть багатий світ, створений Джорджем Мартіном, і пропонуватимуть глядачам нові цікаві історії.

Письменник Джордж Мартін, який вигадав світ "Пісні льоду та полум'я", на зустрічі з фанатами розповів, що серед цих семи шоу три будуть із реальними акторами, а чотири будуть анімаційними.

"В даний час на різних стадіях розробки знаходяться 7 шоу, 3 з живими акторами, 4 анімаційних. Ми знали про 2 (Ейгон Завойовник, Десять тисяч кораблів) і 2 (Золота Імперія, Морський Змій), наскільки я пам'ятаю", – повідомляє на сторінці Х Westerosorg.

Джордж Мартін
Джордж Мартін

Поки що проекти знаходяться на різних стадіях розробки, тож конкретні дати їх виходу та інші подробиці залишаються в секреті.

Варто згадати, що до цього списку не ввійшли відомі проекти. Ми не побачимо в ньому "Будинок дракона", який вже продовжили на третій сезон, або "Лицаря семи королівств", зйомки якого розпочалися у червні. Крім того, Джордж Мартін згадав новий спін-офф під назвою "10 тисяч кораблів", який розповість про короля Німерії з роярських років.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення
Показати ще

"Гра престолів" сама по собі справжній культурний феномен, тож, якщо ви шанувальник цього всесвіту, попереду на нас чекає багато цікавого!

Нагадаємо, "Гра престолів" рятує від сліпоти на обличчя: несподіване відкриття вчених

Раніше ми писали про те, що "Мати драконів постаріла": фанати відчайдушно попросили Дейнеріс більше не худнути

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Залізну Людину" Роберта Дауні-молодшого могло і не бути: одне рішення врятувало Marvel