Стефані Кісер, колишня няня для деяких з найбагатших людей Нью-Йорка, нещодавно випустила книгу під назвою "Розшукується: особистий помічник малюка", де вона ділиться своїми дивовижними історіями роботи в будинках супербагатих клієнтів.

Коли Стефані тільки-но починала свою кар'єру в 22 роки, їй пощастило працювати з такими зірками, як Стів Мартін і Дрю Беррімор. Це було круто, але незабаром вона зіткнулася з дивними вимогами, повідомляє New York Post.

Наприклад, якось їй попалася мама, яка щойно народила, але не могла годувати дитину грудним молоком через свою зайнятість. Ця мама сподівалася, що Стефані почне приймати спеціальні препарати, щоби грудне молоко з'явилося у неї. Стефані знайшла це прохання безглуздим і незаконним і відмовилася від нього, бо такі приватні умови роботи зовсім не регулюються.

Інший випадок був пов'язаний із сім'єю, яка мала лише один автомобіль – Porsche. Стефані попросили використати цю машину, оскільки інших варіантів не було.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Потім була сім'я, де мама, яку Стефані називає місіс Робертсон, жила в шикарній квартирі за 9 мільйонів доларів і хотіла, щоб няня стежила за її 17-річним сином як за "очима та вухами". Це включало всілякі дрібниці – від ранкового будильника до забезпечення того, щоби хлопчик приймав душ і навіть наносив дезодорант.

Стефани Кисер / фото: Instagram
Стефані Кісер / фото: Instagram

Стефані мала стежити за його днями, робити нотатки та обговорювати їх з мамою. Хоча роботу було сплачено добре, Стефані відмовилася, оскільки не хотіла займатися такими нереальними вимогами.

В іншій сім'ї, де суддя та його дружина страждали на гермофобію, Стефані мала стерилізувати одяг дітей відразу після того, як вони його знімали, і стежити за тим, щоб вони не контактували з іншими дітьми. Коли мама попросила її чхати лише за межами квартири, Стефані вирішила, що це надто дивно і пішла.

І, нарешті, був випадок у Хемптонсі, де Стефані працювала для мільярдера на ім'я містер Бойстон. Він запропонував їй працювати по 24 години на добу, і одного дня, коли він поїхав на яхту з сином на своєму гольф-карі, зажадав, щоб Стефані бігла своїм ходом за ними на човен.

"Я бігла за товстим мільярдером та його дитиною 60 секунд, коли вирішила, що сьогодні останній день, коли я побачу цих людей", – сказала вона.

Нагадаємо, британка кинула все і переїхала жити до Південної Африки: чим привабила країна.

Раніше ми писали про те, що дівчина, вагітна протягом 12 років, готується до ролі бабусі в 40: у малюка буде "100 нянь"

Крім того, Знай.ua повідомляв, з родинам з дітьми можуть надати "муніципальну няню": яким критеріям потрібно відповідати