Lionsgate продовжує розвивати всесвіт Джона Віка і готує новий серіал-бойовик під назвою John Wick: Under The High Table (Джон Вік: Під Високим столом) . За проектом стоять зірка франшизи Кіану Рівз та режисер Чад Стахелскі, який зніме пілотний епізод.

Сюжет розпочнеться одразу після подій четвертої частини, коли Джон Вік покинув світ Високого столу. У новому серіалі з'являться як старі знайомі, так і нові персонажі, які спробують утвердитись у цьому світі.

Про це повідомляють у Deadline.

Джон Вік / фото: Tumbrl
Джон Вік / фото: Tumbrl

Сценарист Роберт Левін, який працював над серіалом "Старий" , розповість історію про те, як старі та нові світи об'єднуються, щоб перенести всесвіт Уіка в нову епоху.

Популярні новини зараз
Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Це нагадує підхід, який використовували в приквелі "Континенталь: Світ Джона Уіка", що вийшов на Peacock і став одним із найуспішніших запусків на цій платформі у 2023 році.

Кіану Рівз цього разу не з'явиться в кадрі, але братиме участь у проекті як виконавчий продюсер, а чи буде продовження Джона Уіка у вигляді нового фільму чи серіалу – поки що невідомо.

До речі, Lionsgate також працює над спін-офом з Аною де Армас у головній ролі під назвою "Балерина", а також п'ятим фільмом про Джона Уїка. Схоже, що цей всесвіт розвиватиметься ще довго.

Нагадаємо, тизер другого сезону "The Last of Us" викликав захоплення фанів: клікери, кохання, ненависть

Раніше ми писали, Аріана Гранде зізналася, що мріяла повечеряти з відомим серійним убивцею: сім'ї жертв вимагають вибачень

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Я абсолютний відстій у відеоіграх": творець Elden Ring розповів, як проходив свою гру, і натякнув на фільм