Досі мільйони жінок у всьому світі користуються тушшю для вій. Проте все частіше у трендах фігурують макіяжі без такого виду косметики. Туш для вій – основний засіб для макіяжу.

Більшість дівчат можуть відмовитися від помади, пудри або тіней для повік, але не вийдуть із дому, якщо не нафарбують очі тушшю. Багатьом здається, що без густих чорних вій вони мають втомлений і недостатньо привабливий вигляд.

Тим часом західні візажисти вже якийсь час намагаються туш "скасувати". Про це пише один із британських таблоїдів.

Модель показала фанатам, як вона досягла свого образу, за допомогою відео TikTok
Модель показала фанатам, як вона досягла свого образу, за допомогою відео TikTok

Західні візажисти перестали використовувати туш

Золотим стандартом гарного макіяжу вважали туш, накладні чи нарощені вії. Це правило досі діє для червоних доріжок, але в інших ситуаціях все активніше трапляються альтернативні варіанти макіяжу очей.

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Мобілізованим оголосили важливе нововведення Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Спочатку від туші почали відмовлятися із гігієнічних міркувань. В епоху коронавірусу правил безпеки стали дотримуватися ще ретельніше, ніж раніше.

Макіяж, фото: Знай.ua
Макіяж, фото: Знай.ua

Справа в тому, що на відміну від інших б'юті-коштів, туш максимально незручно використовувати у роботі з великою кількістю клієнтів.

Якщо використовувати нові пензлики, витрата продукту виходить неймовірною.

Вії
Вії, Фото автора Min An: Pexels

А якщо не використовувати зовсім, то є ризик інфекцій, які можуть передатися через слизові.

Тому на Тижнях моди моделі стали виходити на подіум із ненафарбованими тушшю очима. У свою чергу деякі зірки демонструють макіяж без туші у своїх соцмережах і навіть на обкладинках журналів.

Звичайно, ви не повинні повністю відмовлятися від найпопулярнішого косметичного засобу, якщо без туші почуваєтеся некомфортно. Однак тепер куди доречніше відмовлятися від надмірного фарбування вій у кілька шарів, особливо при яскравому та незвичайному макіяжі.

Нагадаємо, 12 "Футурама" ще повністю не вийшла, а вже нарвалася на хейт: творці сильно облажалися.

Раніше повідомлялося, "Леопард - другий чорний": Андре Тан підказав українкам, як поводитися з "тваринним" принтом.

Також, інфлюенсери в TikTok придумали спосіб реалістичних ластовиння: брокколі – на допомогу.