Єгор Андрюшин, відомий візажист і блогер, розповів про свою невиліковну хворобу і вирішив добровільно піти в Територіальний центр комплексного обслуговування (ТЦК), щоб стати на військовий облік.

В інтерв'ю журналісту Славі Дьоміну він заявив, що не хотів чекати, коли йому прийде повістка, і вирішив самостійно взяти ініціативу у свої руки.

Єгор Андрюшин і Слава Дьомін, скріншот: з youtube
Єгор Андрюшин і Слава Дьомін, скріншот: з youtube

"Чого мені боятися? Я сам пішов і став на облік, от і все. Я сам добровільно пішов і став на облік. Я не чекаю, що мене мобілізують. Я просто пішов і оновив свої дані, щоб не сидіти, не чекати цього, щоб не боятися", - сказав Єгор. Він додав, що якщо йому вручать повістку, він скаже, що його дані вже є в системі або пройде комісію.

Єгор також визнав, що йому страшно, що його можуть мобілізувати і відправити на фронт. Тим не менш, він вирішив діяти наперед, щоб бути готовим до будь-яких обставин.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Єгор Андрюшин і Слава Дьомін, скріншот: з youtube
Єгор Андрюшин і Слава Дьомін, скріншот: з youtube

"Мені здається, я в соціальних мережах можу допомогти більше ніж там.Тобто маючи аудиторію, збори і так далі, я допомагаю дівчатам, які втратили дівчат на війні, курсами і так далі", — додав візажист.

У розмові зі Славою Дьоміним Єгор Андрюшин також зізнався, що має невиліковну хворобу м’язів.

"Мені б ніколи в голову не прийшло б знущатися над хворобами людей, тому що в мене також є моменти невиліковні, коли м’язи рандомно трусяться, фацикуляція (ред. це спонтанне, мимовільне скорочення і розслаблення м'язів). Це все через неврози, все на фоні цього, я пропивав таблетки, але вони не допомогли. Я не знаю, що мені треба зробити. Мені здається, мені треба розслабитися, щоб воно пройшло", — зізнався Андрюшин.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua після виснажливих дієт Тіна Кароль задумалася про побачення з чоловіком: "На жаль..."

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських зізналася в тому, що ніхто не очікував - до Потапа було так: "Сумно, навіть жахливо"