Незвичні генетичні особливості іноді дарують тваринам унікальний зовнішній вигляд, який викликає захоплення. Нещодавно в американському місті Маунт-Джульєт, штат Теннессі, до притулку для тварин True Rescue потрапило кошеня, яке має цілих чотири вуха. Це рідкісне явище миттєво привернуло увагу не лише працівників притулку, але й багатьох людей по всьому світу.

Маленького пухнастика, якому близько 8-9 тижнів, назвали Аудіо. Це ім'я обрали завдяки його унікальній зовнішності, яка одразу викликала асоціації з органами слуху. Працівники притулку відзначили, що кошеня не лише виглядає особливо, але й вражає своєю допитливістю та енергійністю.

Котик Аудіо. Фото:True Rescue

За словами представників True Rescue, додаткова пара вух не повинна вплинути на здоров'я Аудіо. Хоча ветеринарний огляд ще попереду, фахівці переконані, що внутрішні органи слуху кошеняти абсолютно нормальні. Єдина складність – це необхідність частіше чистити ці милі додаткові клапани, які стали справжньою прикрасою малюка.

Цікаво, що Аудіо не єдиний у світі котик із подібною генетичною особливістю. Декілька років тому в Туреччині народилася чотиривуха кішка на ім’я Мідас, яка теж стала справжньою зіркою. Господарі Мідас зазначили, що додаткові вуха ніяк не впливають на здоров'я і функціональність тварини, а лише додають їй особливого шарму.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Працівники притулку True Rescue переконані, що Аудіо також виросте здоровим та щасливим котом, який зможе підкорити ще багато сердець своїм незвичним виглядом і чарівним характером.

Нагадаємо, Жінка вимагає з чоловіка гроші за секс, бо він став "надто товстим": діти не дізнались, чому тато плакав

Раніше ми розповідали, що Шкіра стала шовковистою: блогерка робить "маски" зі своїх фекалій, щоб подолати старіння

Також, 38-річна жінка переїхала жити до будинку для літніх людей: знайшла серед пенсіонерів "своїх"