Популярна у соціальних мережах, а також відома на телебаченні український астрологічний експерт, майстер карток Таро та переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова озвучила свій свіжий прогноз на майбутнє нашої країни.

За словами Яни Пасинкової, після "великого буму" на території росії з'явиться можливість розглядати так званий "мирний" договір.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру Яни Пасинкової, який відбувся на одному з українських телеканалів.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

Яну Пасинкову її глядачі запитали про можливість заходу української армії до Білгородської області. На це вона зазначила, що не може про все говорити, проте все ж таки передбачила "великий бум" для окупантів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зробив важливе оголошення власникам карток: з цим краще не затягувати Чоловік захворів на рак через інтим, але ні про що не шкодує: "Я надто багато веселився" Потрапили в реєстр – готуйтесь до найгіршого: ухилянтів попередили Вартість дзвінків від Київстару змінюється: чого очікувати з 11 вересня
Показати ще

"На рашистів чекає якийсь великий бум. Він попереду. Ось-ось готується і це станеться. Після цього дуже швидко укладатиметься договір, на які поступки вони підуть, якісь переговори", - сказала вона.

Також Яна Пасинкова вважає, що операція в Курській області може принести Україні добрі новини.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

"Нехай наших Господь береже. Щодо цих фашистів, то вони мають козир у рукаві і це стосується церков, громад, релігії. І зараз так складаються зірки, що найближчі події для нас — це звільнення і договір, і продаж нам нашого. Нехай воно так і буде", - сказала Яна Пасинкова.

Нагадаємо, бирка з пологового будинку розповість про майбутнє: як час вашого народження впливає на долю та характер.

Раніше повідомлялося, можете захворіти або втратити роботу: на кого чекають неприємності наприкінці серпня.

Також, "процвітатиме": астролог назвав території, які Україні поверне під свій контроль.