Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Не так давно в соцмережі на фан-сторінці 35-річної зірки, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікували нову фотографію. Так, в кадрі співачка позує з двома юними шанувальниками її творчості.

Маленькі дівчатка стоять в обіймах Тіни і тримають в руках плакати з українським та італійським прапорами. Ймовірно, фото було зроблено в Італії ще до карантинних обмежень через коронавірусну пандемію.

"З шанувальниками", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Італійськими", - підмітила одна з користувачок мережі в коментарях.

Тіна Кароль з шанувальниками, фото з Instagram

Раніше ми писали про те що Джамала замахнулася на найкращий хіт Тіни Кароль через "Голос країни". Варто зазначити, що зараз артистка сидить у тренерському кріслі в 11 сезоні вокального шоу.

Нагадаємо, раньше Тіна Кароль показала себе справжню: без макіяжу, але з "пандою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль зізналася, як любить тріпати нерви коханому: "Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам "пограти".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль вперше заговорила про їх з Даном Баланом роман: "Покинула чат".