Відома українська телеведуча Марічка Падалко захопила теплим фото зі своєю дочкою Марією. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марічка Падалко активно веде свою сторінку в соцмережі, але майже всі її публікації мають інформаційний характер. Особисті фото чи відео вона показує вкрай рідко, але це сталося. В особливий для всієї родини день ведуча поділилася теплими фото, на яких постановка дочки.

Марічка Падалко. Фото: скрін youtube
Марічка Падалко. Фото: скрін youtube

Так, Марічка Падалко на честь 14-річчя дочки зробила нову публікацію. На фото вона з'явилася з дочкою Марією, яка дуже схожа на неї. Ведуча зазначила, що для неї вона велика підтримка та опора, особливо у цей складний період.

"Моя підтримка та опора в цей складний рік. Марі теж мені постійно каже "заспокойся", як малюк з вірусного відео, тільки впевнено і по-дорослому. За цей рік вона, напевно, зросла найбільше, а найкращою подією стало долучення до" Пласту", - поділилася телеведуча.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники не втрималися і залишили багато теплих слів на адресу дочки зірки.

"Нехай Ваша, Марічко, красуня росте здоровою та щасливою дівчинкою під мирним українським небом!", "Вітаю з днем ​​народження донечки!!! А "Бум" справді наша безтурботна юність", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, що ведуча 1+1 Лідія Таран вперше показала брата, який служить у ЗСУ: "Довелося вивчити мову гранатомета".

Також наш портал інформував, Марічка Падалко поділилася успіхами ЗСУ та показала "кислотну" реакцію пропагандиста соловйова: "Війна закінчиться через..."

Крім того, ми писали, Марічка Падалко показала, як 8-річна українка змусила плакати всю Іспанію: "Трагедія".