Відома українська телеведуча, блогерка та шоувумен Олена Філонова, яку пам'ятають та люблять телеглядачі за роллю чарівної "ревізорки", продовжує дивувати своїх шанувальників.

На цей раз телезірка показала фінальний ролик, як вона робить ремонт на своєму балконі, який вона хотіла завершити за три дні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Філонової у мережі Instagram.

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Нелегко ділитися правдою. Життя у багатьох не таке ідеальне, як усі звикли показувати і багато приховують. Але, якщо ти хочеш відповідати і бути прикладом, треба бути чесним насамперед перед самим собою. Я взяла себе в руки і вирішила сама зробити свій балкон за 3 дні. Прошу додивитися до кінця. 2 хвилини Вашого часу, 3 дні моєї роботи заслуговують на увагу та підтримку. Можливо, я когось із Вас зможу надихнути на нові зміни в житті", — поділилася Олена Філонова.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

На опублікованому відео можна побачити весь "мотлох", який телеведуча склала на балконі, він був упереміш з необхідними речами.

Олена Філонова показала весь процес ремонту, а також свого помічника – білого котика. Ми знаємо, що з цим ремонтом "ревізору" допомагала лише її майстер з манікюру, адже більше ніхто не погодився допомогти.

Нагадаємо, "Дуже дивно...": Олена Філонова вирішила зробити це на балконі, ще й подружку покликала.

Раніше повідомлялося, що українка майстерно псує росіянкам роботу: залишаються без грошей і клієнтів.

Також, "Ревізора" Олену Філонову порівняли з "чумою", а вона й оком не кліпнула: "Слабкі люди".