27 жовтня 2022 року володимир путін зробив чергове звернення до російського народу. У Кремлі називали цей виступ "історичним", а за фактом бункерний дід знову розсмішив увесь світ.

Зіркі очі спостерігачів звернули увагу на посинілі плями на руках у російського диктатора. Такі самі були і в королеви Єлизавети II за кілька днів до її смерті.

Посинілі руки путіна, кадр з виступу
Посинілі руки путіна, кадр з виступу

Не змогла не прокоментувати промову володимира путіна та зірка ТСН, українська ведуча новин Марічка Падалко.

Вона представила новини щодо ситуації в країні та на фронті, які обговорювали того дня найбільше. Українські бійці встановили наш прапор на приміщенні селищної ради Невської, точніше, на тому, що від неї залишилося. Невське на Луганщині звільнили кілька днів тому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Марічка Падалко, фото: Знай.ua
Марічка Падалко, фото: Знай.ua

Також з'явились кадри зустрічі наших бійців у Боровій Харківській області. Селище звільнили кілька тижнів тому (відео 2)

На жаль, 25-річна вагітна Інна стала жертвою вчорашнього обстрілу Дніпра. Вона згоріла у машині на розбомбленій заправці (фото 4).

"Росія дуже активно залучає церкву до виправдання війни та мобілізації - "якщо дитина не одна, то не так шкода відпускати" (відео 7)

Багато нових мобілізованих росіян або вже загинули, або потрапили в полон. Українські телеграм-канали розповсюджують багато подібних відео. Андрій Цаплієнко оприлюднив матеріали нашої 92 бригади (відео 8)

З Кремлівської божевільної сьогодні світ налякали ядерною зброєю "Щоб усі боялися і не сміялися" (відео 9). Мені це нагадало урочисту репетицію перекриття газового крана України під час президентства Ющенка" , - висловилася Марічка Падалко.

Також вона додала, що "росія звинувачує інших у тому, що планує робити сама" - це всім добре зрозумілу думку сьогодні озвучив і генсек НАТО Столтенберг (відео 10).

Публікація Марічки Падалко
Публікація Марічки Падалко

Нагадаємо, що Марічка Падалко похвалилася красунею-дочкою такою схожою на неї.

Раніше ми повідомляли, що ведуча ТСН, якзагубила зуб, Марічка Падалко розповіла про іншу недугу - тепер летить волосся.