Талановита українська співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила ефектними фото та розповіла, що ніяк не може збутися у її житті. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук обожнює спілкуватися з шанувальниками та ділиться з ними не лише яскравими кадрами із зіркового життя, а й розповідати про те, що в неї на душі.

Марта Адамчук / фото : instagram.com/marta_adamchuk/
Марта Адамчук / фото : instagram.com/marta_adamchuk/

Цього разу Марта Адамчук похвалилася ефектними кадрами з виступу та розповіла, що її життя жодного разу так і не справдилося. Акторка нагадала, що існує повір'я, як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. Втім, щодо неї воно не працює, у чому вона переконалася неодноразово. Водночас вона зізналася, що не втрачає надії.

Кажуть, як зустрінеш Новий Рік, так його і проведеш. Я, звичайно, тисячу разів обламувалась:) Але надію не втрачаю. Дуже рада, що, незважаючи ні на що, провела в далеку дорогу '22 і зустріла '23 із прекрасними людьми Марта Адамчук

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Маааарта. Ти потрапила в саме серце. Дякую тобі дуже. І скоро побачимося", "Люблю безмежно!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" у білому змусила хвилюватися українців – шуба на голі ноги.