У середу, 11 жовтня, в останню путь провожають народну артистку України Ніну Матвієнко. Під Національною філармонією України, де проходила церемонія прощання, утворилася велика черга. Українці прийшли попрощатися з улюбленою артисткою із квітами.

На церемонію прощання із легендарною артисткою прийшло багато відомих особистостей від політиків до зірок шоу-бізнесу. До будівлі Національної філармонії України приїхали і артисти комічного дуету "Кролики" Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко.

Про це стало відомо завдяки знімкам, які були опубліковані в соціальних мережах.

Похорон Ніни Матвієнко, фото: Unian
Похорон Ніни Матвієнко, фото: Unian

Багато блогерів пишуть, що дуже дивно бачити "зірок" на прощанні з Ніною Митрофанівною, оскільки після 2014 року вони продовжили вести активну концертну діяльність у Росії. А за останні півтора роки, з початку повномасштабного російського вторгнення, вони зовсім не з'являлися на публіці в Україні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Володимир Данилець та Володимир Моісеєнко на похороні Ніни Матвієнко, скріншот: Telegram
Володимир Данилець та Володимир Моісеєнко на похороні Ніни Матвієнко, скріншот: Telegram

Відомо лише те, що вони планували дати кілька концертів за кордоном, однак у США та Канаді їхні виступи скасували через підтримку війни.

Також варто розповісти, що з 2015 року Данилець та Мойсеєнко внесені до бази "Миротворець", оскільки вони відвідували тимчасово окупований Крим та виступали на російських концертах. Гумористи висміюють Україну, їздять Росією і раніше скаржилися, що їх "цькують" за підтримку путінського режиму.

Крім того, вони були на програмі Бориса Корчевнікова за місяць до повномасштабної війни. А сам Корчевніков, як відомо, затятий прихильник злочинного режиму Кремля.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко любила саме такий: рецепт пісного борщу з білими грибами від легендарної співачки.

Раніше повідомлялося, Зібров, Білик та Могилевська разом із українцями вшанували пам'ять Ніни Матвієнко: втрата змусила ридати всіх.

Також, померла Ніна Матвієнко: дочка повідомила про смерть легендарної співачки.