Всесвітньо відома американська акторка, зірка ситкому "Друзі", а також одна з головних зірок популярного серіалу "Ранкове шоу" 54-річна Дженніфер Еністон оголилася для спекотної постільної сцени. Деякі віддані шанувальники заявляють, що це найвідвертіша сцена у кар'єрі акторки.

Партнерів Джен в епізоді став 52-річний Джон Гемм. Еністон грає в серіалі телеведучу Алекс. За сценарієм вона бере інтерв'ю у мільярдера Пола Маркса в його особняку в Хемптоні. У результаті пара опиняється разом у ліжку.

Про це стало відомо завдяки кадрам, які вже потрапили до соціальних мереж.

Дженніфер Еністон та Джон Гемм, скріншот: X
Дженніфер Еністон та Джон Гемм, скріншот: X

Якщо у Гемма досить великий досвід зйомок у подібних сценах (актор зіграв розпусного Дона Дрейпера в серіалі "Божевільні"), то Еністон вкрай рідко погоджується зніматися голою. І вже принаймні не в ліжку з чоловіком.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Дженніфер Еністон та Джон Гемм, скріншот: X
Дженніфер Еністон та Джон Гемм, скріншот: X

У фіналі другого сезону "Ранкового шоу" Дженніфер порадувала шанувальників короткою сценою у душі. Але це не йде в жодне порівняння з третім сезоном.

До речі, шанувальники вже залишають захоплені коментарі у соцмережах. Вони пишуть, що тіло Еністон анітрохи не змінилося з 2006 року, коли акторка показала його у короткій сцені у фільмі "Розлучення по-американськи". Її партнером був Вінс Вон.

Акторка в захваті від своєї ролі у "Ранковому шоу". Вона вважає, що це одна з найкращих її робіт.

"Це одна з найважчих ролей, які мені доводилося грати. Я знала, що впораюся з цим завданням, але потім довелося вивільнити всі емоції, щоб створити складний образ цієї жінки. Усе її життя руйнується. Після деяких сцен у мене було відчуття, ніби з моєї спини щойно злетіла кришка каналізаційного люка", - зізналася Еністон в одному з інтерв'ю.

Нагадаємо, як харчується красуня Дженніфер Еністон, яка виглядає на 30 у свої 54 роки.

Раніше повідомлялося, Леонардо Ді Капріо могли віддати одну з головних ролей у "Темному Лицарі".

Також, красуня з "Друзів" Дженніфер Еністон показала шикарне 54-річне тіло в купальнику: молоді заздрять.