Сихівським районним судом чоловіка було визнано винним за вчинення дрібного хуліганства – заняття сексом у громадському місці.

Він займався сексом поруч з богословською семінарією та церквою. Судом порушнику було призначено покарання у вигляді штрафу в 119 гривень. Про це повідомляє "Zaxid.net".

В постанові суду, яку винесли цього місяця, вказано, що подія трапилася ще 29 серпня о 18 годині на вулиці Михайла Гориня. Там чоловік займався сексом зі своєї обраницею. Це побачили перехожі та звернулися до поліції з заявою.

Церква, фото: Знай.ua
Церква, фото: Знай.ua

На цій вулиці розташовані церква Голгофа та Львівська богословська семінарія. Поруч знаходиться автостоянка та парк Івана Павла 2. Там постійно ходять люди, особливо в вечірній час, тому це можна сміливо вважати громадським місцем.

Популярні новини зараз
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Чоловік свою провину у ході судового засідання визнав повністю. Йому інкримінували дрібне хуліганство. Його справа розглядалась суддею Ольгою Бойко, яка дослідила всі матеріали справ та визнала чоловіка винним в адміністративному правопорушенні. В результаті з нього стягнуть штраф у розмірі 119 гривень. За судовий збір платити також буде порушник, це 557 гривень.

суд, рішення, вирок \\ фото 112
суд, рішення, вирок \\ фото 112

Цей випадок не перший у цьому році. Львівський суд у травні засудив до штрафу жительку Івано-Франківська за секс на зупинці громадського транспорту.

Нагадаємо, портал Знай, інформував "Створюєте перешкоди абонентам": українець поскаржився, що не може сплатити комуналку через "Нафтогаз"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, 32-річний хлопець скинув 100 кг після того, як дівчина його покинула: тепер про нього мріють

Також, наш портал інформував, залишилось два тижні у всіх українців: країна переходить на "зимовий час", що треба встигнути