Дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95", Варя щоразу змушує шанувальників дивуватися змін у зовнішності, розміщуючи фото у своєму старому.

Варвара Кошева розмістила своє фото в Інстаграмі, де демонструє цікавий макіяж, і дивує своїм дорослішанням українців, які стежать за її змінами.

Євген Кошовий з донькою Варварою. Фото Instagram
Євген Кошовий з донькою Варварою. Фото Instagram

Одного разу Ксенія виставила фото, на якому здивувала пухкими губками, які досягаються "уколами краси", хоча, звичайно, такій чарівній дівчинці це робити не потрібно, адже і свої природні дані досить задовільні.

Варвара Кошова. Фото: скриншот Youtube
Варвара Кошова. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Дівчині 15 років, але вона виглядає досить дорослою. Влітку дочка зірки показала свого хлопця, з яким сходила до кіно та інших вечірок.

Про відносини Варвари мало відомо. Дочка Кошового лише раніше розповідала про те, що їй подобаються корейські парубки. За сторінкою Кошової стежать близько 20 тисяч користувачів мережі. У дівчини багато шанувальників.

Варвара Кошова. Фото: instagram.com/kosshevayaa/
Варвара Кошова. Фото: instagram.com/kosshevayaa/

У свій час після 24 лютого дівчина перебувала з матір'ю і сестрою за кордоном, але потім повернулася додому. Гілка Варвара влаштувала розпродаж своїх речей, щоб частину грошей від продажу направити на допомогу ЗСУ.

Нагадаємо, що Євген Кошовий зізнався, що його 15-річна дочка не навчатиметься в Україні.

Раніше ми повідомляли, що Євген Кошовий розповів про складні стосунки з дочкою.

Також стало відомо, що 15-річна Варвара Кошова не посоромилася і показала себе в бюстгальтері: "Навіщо?".