На відому українську співачку Олю Полякову вилилось найбільше хейту за виступ на весіллі експрокурора Ільницького та колишньої працівниці ДБР. Зірка публічно відповіла на звинувачення та направила гонорар від урочистого заходу на добру справу.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

26 жовтня на сольному концерті в палаці "Україна" Полякова повідомила своїм глядачам про те, що передала медикам 53-ї медичної роти, яка боронить нашу країну на Авдіївському напрямку евакуаційний реанімобіль.

Також співачка передала гроші на придбання 5000 зігріваючих грілок для українських бійців.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

"Мені це все вдалося завдяки вашій підтримці, моїм виступам та кожному придбаному квитку на мої концерти. Я неймовірно вам вдячна за це! Все буде Україна!" - пише артистка.

Нагадаємо, що більшість українських ЗМІ писало про те, що Оля за один виступ бере від 10 до 15 тис доларів.

Думки українців стосовно такого вчинку артистки розділилися, однак більша частина підписників Олю підтримали та подякуали їй за допомогу нашим захисникам.

Нагадаємо, весілля Ільницького та Москви: люди обурені бездіяльністю ДБР, яке закликає боротися з корупцією

Раніше ми писали про те, що "Гроші не пахнуть? Позорисько": українці в люті через Юрія Ткача, який відгуляв на весіллі у мажора-ґвалтівника

Як повідомляв Знай.ua, Григорій Решетник розлютив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького: "Вам із собою тортика за 100 тисяч загорнули?"