Віталій Козловський — відомий український виконавець, котрий ще влітку став військовослужбовцем, приступивши до навчань у складі Національної Гвардії.

Нещодавно він повідомив, що вийшов із НГУ і тепер його доля "невідома" публіці. Хоча є припущення, що він став частиною ЗСУ. Хоча й не перебуває зараз на фронті. У цей час Віталій влаштовує активні публічні ігри з Ігорем Кондратюком після програного суду. Він винен продюсеру багато грошей.

Кондратюк та Козловський, фото з відкритих джерел
Кондратюк та Козловський, фото з відкритих джерел

У той же час, поки Козловський нічого не виставляє на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, за нього паралельно взялися росіяни. Вони оголосили його вбитим у ході війни. Невідомо, що вжив автор цієї публікації в одному з Telegram-каналів окупантів, проте ця новина швидко розлетілася.

Новина про Козловського, скріншот: Telegram
Новина про Козловського, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

З ймовірністю 99,9% ця інформація не відповідає дійсності, оскільки чоловік якийсь час знаходиться далеко від фронту.

А ось те, що росіяни сотнями продовжують помирати в ході війни проти України, це факт, підтверджений Генштабом ЗСУ. Вже зараз наші захисники відзначають ювілей. За майже два роки повномасштабної агресії їм вдалося ліквідувати 300 тисяч окупантів. І їх кількість збільшуватиметься з кожним днем.

Втрати росіян під час війни, фото: Генштаб ЗСУ
Втрати росіян під час війни, фото: Генштаб ЗСУ

Нагадаємо, "нагадав продюсеру в серці": блогер знайшов причину тривалого конфлікту Козловського та Кондратюка

Як повідомляв "Знай.uа", "не пости де**мо": Кондратюк не припинить забирати зарплату Козловського

Знай.ua писав, "покладемо цьому кінець": Віталій Козловський хоче поставити крапку в конфлікті з Кондратюком, який забирає його зарплату