Декілька днів тому світ сколихнула новина про те, що Меттью Перрі відомий за роллю Чендлера Бінга у культовому серіалі "Друзі", помер у віці 54 років. ЗМІ пишуть про те, що його тіло знайшли в джакузі у власному будинку в Лос-Анджелесі.

Зірка "Месників" Гвінет Пелтроу була особисто знайома із зіркою "Друзів".

Метью Перрі, кадр з інтерв'ю
Метью Перрі, кадр з інтерв'ю

Артистка зізналась, що 30 років тому у неї були нетривалі романтичні стосунки із Меттью Перрі.

Гвінет поділилася приємними спогадами юності про те, яке чудове літо вона тоді провела разом із Чендлером. Їй подобалась його кумедна посмішка та почуття гумору.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Я познайомилася з Метью Перрі у 1993 році на театральному фестивалі у Вільямстауні, штат Массачусетс. Ми обоє провели там більшу частину літа, граючи у виставах. Він був такий кумедний, такий милий, і з ним було так весело. Ми їздили купатися у річці, пили пиво в барі місцевого коледжу, цілувалися у високій траві на полі. Це було чарівне літо", — пише артистка в своєму Instagram.

Вона розповіла, що їх зустріч відбулася після того, як відзняли пілотний епізод "Друзів". В той час ще ніхто не знав про Меттью та Гвінет.

Гвінет Пелтроу, фото Getty
Гвінет Пелтроу, фото Getty

"Він нервував, сподіваючись, що його величезний прорив не за горами. Так і було. Ми залишалися друзями деякий час, поки не віддалилися один від одного, але я завжди була рада бачити його, коли була нагода. Мені сьогодні дуже сумно, як і багатьом із нас. Я сподіваюся, що Меттью нарешті знайшов спокій. Я справді так думаю", – додала акторка.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Гвінет Пелтроу вразила мережу розкішним тілом у мікробікіні.

Нагадаємо, у 54 роки помер Чендлер Бінг із серіалу "Друзі": Метью Перрі знайшли у ванні

Також, зірка "Месників" Гвінет Пелтроу запрошує незнайомців на ніч: "Ми знайдемо зв'язок"