Після 2014 року та повномасштабного вторгнення в 2022 році увага українців прикута до зірок шоу-бізнесу.

Деякі з них висловили чітку позицію та не їздять з концертами до росії і не мають справ з їх громадянами. Але частина українських зірок, хоч і за Україну, але це не заважає їм виступати за кордоном перед "хорошими" росіянами.

Блогер Богдан Беспалов на своєму Ютуб-каналі, "пройшовся" по відомому співаку Івану Дорну. Чоловік розповів, що український співак буде виступати в новорічну ніч на Балі. Здавалося б нічого такого в цьому немає, але сам корпоратив буде для росіян. Блогера обурило те, що під час повномасштабної війни, популярний співак з України збирається розважати "хороших русских".

Іван Дорн, фото: Instagram
Іван Дорн, фото: Instagram

"Коли людина не живе в Україні, вона відбита від реальності, вона не розуміє важливості тем для суспільства. І тут Іван Дорн, який втік, відмовчувався, все ж таки їде виступати на Балі. Тобто для цієї людини нічого не змінилося" зазначив Беспалов

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Це все відбувається в той час, коли на Україну летять ракети, сотні БПЛА.

Богдан Беспалов. Фото: скрін відео
Богдан Беспалов. Фото: скрін відео

За даними блогера, Іван Дорн виступатиме в новорічну ніч на Балі, а анонс цієї події вже поширюється в місцевих групах серед росіян. Ще в 2014 році, Дорн не припинив виступати на концертах в росії, та навіть знімався в місцевих передачах. Але на початку повномасштабного вторгнення, співак повністю став на сторону України та закликав припинити війну. Але останнім часом згадок про війну на сторінці співака немає.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова розкрила сексуальну фантазію з Кличками: "Біжу гола полем, а за мною..."

Раніше портал Знай інформував, 25-річна дівчина Ді Капріо засунула руку йому просто в труси на публіці: акторові довелося "ховатися"

Також наш портал повідомляв, Мія з серіалу "Буремний шлях" стала невпізнаванною, як зараз виглядає Луїсана Лопілато і чим займається