Микита Добринін останні кілька тижнів дав досить інтерв'ю, з яких можна дізнатися багато нового про чоловіка після його розлучення з Дашею Квітковою, переможницею того самого сезону "Холостяка".

Чоловік зізнався, що цей процес пройшов гладко та без проблем, скандалів. Зараз він, у програмі "Неймовірна правда про зірок", обговорив кількох зірок українського шоу-бізнесу. Зокрема, подумав уголос про Тіну Кароль, Юлю Саніну та інших.

Микита Добринін. Фото скріншот з Youtube
Микита Добринін. Фото скріншот з Youtube

Микиті запропонували на вибір кілька пар жінок-знаменитостей, він мав вибрати собі супутницю — одну із двох. Між Кароль та Саніною він вибрав солістку The Hardkiss.

"Мені подобаються і блондинки, і брюнетки. Кароль - вона досить жорстка. Я зараз схилявся б до жінки, яка може бути слабкою поруч, довіритися чоловікові", - зізнався Добринін.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Микита Добринін, фото: Instagram
Микита Добринін, фото: Instagram

Потім, між Саніною та Вірою Брежнєвою знову віддав голос Юлії.

"Мілфи мені однозначно подобаються, але в грі залишається Саніна", – несподівано зазначив він.

А ось на наступному етапі, коли до Юлії Саніної в пару потрапила Ксенія Мішина, він вибрав другу красуню, адже співачка одружена.

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін пояснив, чому не поїхав на фронт після ТРО Києва: "Мій брат..."

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль "розрізала" сукню на тілі навпіл, а її ще й по попі погладили: "Ковтне і навіть не подавиться"

Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін розповів чому його навчили стосунки з Квітковою: "Не хочу говорити і показувати..."