Відома українська співачка та волонтер Анастасія Приходько, накинулася на Потапа, який розважався у компанії росіян в Дубаї. Артистка пропонує його помістити в один котел із скандальною Іриною Фаріон.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instgram.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Співачка звинуватила Потапа у лицемірстві. Продюсер повертаючись в Україну співає пісні українською для того, щоб отримати прихильність українців.

Однак йому це не заважає спокійно розважатися у розпал війни закордоном, в компанії росіян.

Популярні новини зараз
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Потап, фото: Instagram
Потап, фото: Instagram

Декілька днів тому, відомий український блогер Богдан Беспалов повідомив про те, що Потапа помітили на вечірці в Дубаї у компаніїї росіян.

На заході була присутня дружина соліста російського гурту "Иванушки International" Кирила Туриченка, яка поділилася відео в соцмережах.

"Можна його в один казан до Фаріон. Давайте і надалі йому вірте, коли він починає співати в Україні українських пісень, тому що тут йому вломлять по саме не хочу, а коли не в Україні, то можна під свічечку поплескати в долоньки з країною 404", — зазначає Приходько.

Анастасія Приходько накинулась на Потапа. Фото Instagram
Анастасія Приходько накинулась на Потапа. Фото Instagram

Про Фаріон Приходько приходько пригадала не випадково. Адже вона так само, як і Потап - внутрішній ворог країни адже дозволяє собі відкрито критикувати українських військових, які розмовляють російською.

Нагадаємо, Бабкіна спробувала виправдати чоловіка, який за кордоном співає російською, але лише принизила його: "Немає часу виправдовуватися".

Раніше повідомлялося, Анастасія Приходько зібралася голяка прогулятися Хрещатиком: "Якщо с*ка..."

Також, Анастасія Приходько "дісталася" і до Мавзолею в Москві, таємниця розкрита: "Для зберігання цього монстра...".