Близькі Дженніфер Еністон турбуються за неї після реакції на смерть Метью Перрі, колеги з серіалу "Друзі"

Зірка дуже важко переживає цю подію, бо з чоловіком це сталося зарано, йому було лише 54 роки. Про це повідомляють джерела Page Six.

Джннініфер Еністон: кадри зі зйомок
Джннініфер Еністон: кадри зі зйомок

Вона разом із чотирма іншими учасниками акторського складу "Друзів" були на похороні в п'ятницю.

"З п'яти, Джен і Кортні приголомшені найбільше, Джен, мабуть, переживає найважче", - заявляє джерело.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Це друга масштабна втрата за рік до річниці смерті її батька. Вона ще повністю не оговталася від тієї трагедії, а зараз життя взагалі збило її з ніг. Батько Еністон, Джон, помер у 89-річному віці, у листопаді минулого року.

"Вона намагається прийти до тями, але це був абсолютно руйнівний удар", - додало джерело.

Похорон Перрі пройшов на цвинтарі Форест-Лоун у Лос-Анджелесі - за кілька хвилин від студій Warner Bros., де вони знімали ситком NBC протягом 10 років. Розплакавшись під час інтерв'ю 2004 року, при думці про втрату Перрі, вона йшла позаду інших акторів.

Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube
Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube

Метью Перрі називав її однією з тих, хто найчастіше зв'язувався з ним під час тривалої боротьби з наркотиками та алкоголем.

Нагадаємо, в 54 роки помер Чендлер Бінг із серіалу "Друзі": Метью Перрі знайшли у ванні

Як повідомляв "Знай.uа", вперше після смерті Метью Перрі: актори із серіалу "Друзі" виступили із заявою - "Скажемо більше"

Знай.ua писав, зірка "Месників" Гвінет Пелтроу згадала про спільне літо з Меттью Перрі: "Пили пиво в барі і цілувалися у високій траві..."