Alyona Alyona - популярна українська виконавиця, яка братиме участь в Національному відборі на Євробаченні в цьому році.

В інтерв'ю з Машею Єфросиніною, співачка розповіла вперше про своє особисте життя та розсекретила подробиці стосунків.

Альона Альона. Фото: скрін Ютуб
Альона Альона. Фото: скрін Ютуб

Обранець дівчини відіграє дуже важливу роль в житті співачки та змінює її на краще. Саме він зміг "витягнути" те, що досить давно на дні - жіночність.

За словами реперки, навіть коли вона працювала вихователем, то завжди була для дітей "братаном" та другом. Але зараз все змінилося. Їй подобається така трансформація і вона відчуває себе по-справжньому жінкою навіть коли порпається на клумбі.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Зараз пара мешкає в трикімнатній квартирі, разом з братом Володимира та його дівчиною.

"Я не хочу євро квартири, нічого такого, мені все одно. Я там щаслива" зазначила реперка

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

Знайомство екс-хлопця та теперішнього обранця

Зі своїм колишнім бойфрендом дівчина розійшлася перед початком повномасштабного вторгнення. І лише цього лютого натякнула прихильникам на нові романтичні стосунки. В інтерв'ю, співачка зізналася, що Володимир знайомий навіть з її колишнім. Це сталося тому, що в колі музикантів майже всі між собою знайомі.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, де зараз зірка "Танці з зірками" і "Танцюють всі" Франциско Гомес: думки про війну та окупацію

Раніше портал Знай інформував, Аніта Луценко похизувалася перед українцями своєю продуктивністю: "Хто хоче - той робить "

Також наш портал повідомляв, зірку "Comedy Club" Семена Слєпакова хочуть посадити на 5 років за пісню: окупантам не сподобався посил