Прем’єрний показ фільму "Дюна" з Тімоті Шаламе у головній ролі відбудеться 1 березня 2024 року, на два тижні раніше, ніж планувалося. Про це пише Deadline.

Планувалося, з початку, що фільм вийде 3 листопада цього року. Але потім його перенесли на 15 березня 2024 року. Перенесення відбулося, через страйки режисерів та акторів у Голлівуді. Через це актори не змогли б брати участь у промоції фільму. Тому було прийняте рішення перенести його на 15 березня 2024 року.

Тімоті Шаламе і Зендея Коулман в "Дюні", фото: Venezia Biennale
Тімоті Шаламе і Зендея Коулман в "Дюні", фото: Venezia Biennale

Через те, що фільм перенесли, у прокаті змістили також не менш масштабну прем’єру – "Годзила та Конг: Нова імперія".

"Дюна" – відомий фільм режисера Дені Вільньова, перша частина якої вийшла в 2021 році. Головні ролі там зіграли Тімоті Шаламе та Зендая. Режисер сам написав сценарій до нього, за романом Френка Герберта. За сюжетом всі дії відбуваються у далекому майбутньому. Там відбувається війна за пустелю Аракіс між корінним населенням пустелі та колишніми правителями.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять
Показати ще

Дюна. Фото: скрін відео Ютуб
Дюна. Фото: скрін відео Ютуб

Цей роман завжди визнавали не придатним до екранізації, через складність сюжету та масштабність. Але вже в 2016 році було заявлено про запуск зйомок та підбор акторів на головні ролі. Відразу ж стало відомо, хто зіграє головну роль, адже за словами режисера, Тімоті Шаламе ідеально для неї підійшов. Друга частина обіцяє бути не менш масштабною та яскравою.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Не затвердили ні його, ні мене": зірка "Слуги народу" згадала, як вона "облажалась" разом із Зеленським

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Павло Зібров показав героїв без зброї: "Звільнимо наші території від цієї нечисті"

Також, наш портал інформував, без екзотичних країн, а з суворими реаліями України: Дмитро Комаров розповів про новий сезон популярного шоу