20 листопада 2023 року відбувся заключний матч збірної України під час відбірного етапу на Чемпіонат Європи-2024.

Грали наші футболісти проти Італії, з якою ми мали однакову кількість очок до цієї зустрічі — це означало, що або ми виграємо і виходимо з групи з другого місця, або вони — але нашому супротивникові вистачає навіть нічиї.

Збірна України, фото: Instagram
Збірна України, фото: Instagram

У стартовому складі вийшли Трубін, Конопля, Сваток, Забарний, Миколенко, Судаков, Степаненко, Мудрік, Циганков, Зінченко та Довбик. Перший тайм показав, що Україна може грати на рівних з Італією. І це незважаючи на те, що наш супротивник володів м'ячем 2/3 часу. Хлопці зуміли створити кілька небезпечних моментів біля чужих воріт. Декілька разів могли забити, але не скористалися шансом.

Однак і до наших воріт міг прилетіти м'яч, хоча у площину воріт удари були в рівній кількості. Тайм закінчився без забитих голів. У цій ситуації приємно, що ми не пропустили. Це подарувало шанс на найкращу гру протягом наступних 45 хвилин.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Збірна України, фото: Instagram
Збірна України, фото: Instagram

Вийшли на поле ті самі гравці. Сергій Ребров не робив жодних замін до 80 хвилин. Але атакували ми набагато частіше та гостріше. Хоча й не змогли показати переможного результату.

Матч закінчився з рахунком 0:0. Збірна Італії максимально тягнула час, щоб ми мали менше можливостей біля воріт противника. Проте ми ще можемо потрапити на Чемпіонат Європи через плей-офф Ліги Націй. Жеребкування відбудеться 23 листопада, нам можуть випасти Уельс, Ізраїль чи Боснія та Герцеговина.

Нагадаємо, зірка збірної України Михайло Мудрік "підкотив" до росіянки в Парижі: "Зустрінемось на мосту"

Як повідомляв "Знай.uа", "слід заарештувати": колега зірки збірної України зробив те, чого від нього ніхто не очікував

Знай.ua писав, гравець "Шахтаря" втік до РФ: "пропав" відразу після матчу в Європі