Українська співачка розповіла про свого помічника, який захищав Україну на Бахмутському напрямку. Зараз він офіційно вважається зниклим безвісти.

У недавньому інтерв'ю для Мелодія.FM, співачка розповіла, що Віктор слідкував за її домівкою у лютому 2022 року. Весною минулого року її домівка була під окупацією, а в самому будинку жили російські військові. На щастя вона з сином тоді перебували у безпечному місці.

Ірина Білик, фото: Знай.ua
Ірина Білик, фото: Знай.ua

Після того, як вони пограбували та розбили житло, саме він там прибрав та навів порядок, після проживання рашистів у будинку. Пізніше чоловік вступив до лав Збройних Сил України. Воював у найгарячішій точці – під Бахмутом. Зараз Ірина дуже за ним сумує, у чому і зізнається.

"Я дуже сумую за своїм управителем. Саме він мені вдома все склав – туфельки, наряди, коли окупанти зайшли в будинок та все там розгромили. Його забрали в армію. І зараз він же безвісти зниклий. Я коли дивлюся на це все, от сиджу вдома і мені так його не вистачає. От був мій Вітя, а тепер не знаю де він", - зізнається співачка.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Ірина Білик, фото: Знай.uа
Ірина Білик, фото: Знай.uа

Ірина Білик разом зі своїм сином Табрізом проживає у селі Березівка, під Києвом, у Бучанському районі. Під час повномасштабного вторгнення, у перші місяці, село перебувало під окупацією. Співачка раніше зізнавалася, що у самому будинку жили росіяни. Вони купалися у басейні, їли та пили що хотіли, а потім вивезли усю техніку та апаратуру, та загалом розграбували помешкання, вкрали навіть дитячі фотографії.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Потапа "розмазали" за скарги на труднощі: "Та й пісня – г*вно"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Олександра Заріцька з "KAZKA" зізналась, коли хоче святкувати весілля: "До цього часу вже буде перемога"

Також, наш портал інформував, "Взагалі дуже важко": Юлія Саніна зізналася, що подругами з Тіною Кароль вони не стали