Раніше музичний лейб Papa Musi подав на суд на свого колишнього підопічного за те, що він раніше часу розірвав контракт.

Антон Вельбой, який став популярним під псевдонімом Wellboy програв суд проти колишнього продюсера. Про це на своїй сторінці повідомив юрист Papa Music Олександр Селіванов. За його словами суд пройшов на минулому тижні.

Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram

Суддя першої інстанції став на сторону лейблу. І тепер співак винен їм кругленьку суму - 300 тисяч доларів. Юрист натякнув на те, що питання все ще можна вирішити мирним способом якщо співак "буде приймати рішення самостійно".

"Антон, тобі бажаю ухвалювати самостійні рішення. Все ще можна виправити, ми всі люди", – написав юрист лейблу.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

За словами юриста, це ще не кінець історії, а лише маленький "checkpoint".

Про рішення розірвати контракт Антон Вельбой повідомив ще в квітні. І з того часу почалося багатомісячне з'ясування стосунків. Таке рішення, за його словами, було пов’язане з тим, що один зі співзасновників лейблу співпрацює з Юрієм Бардашем.

Антон Велбой, фото з instagram
Антон Велбой, фото з instagram

Останній після повномасштабного вторгнення втік до росії та веде там активну діяльність як продюсер. Після розриву співпраці з продюсерським центром, співак не мав права виконувати свої хіти. Але він продовжував це робити на своїх концертах, за що і буде платити компенсацію.

Нагадаємо, портал Знай інформував, що не так із фіналом "Корони"? Останній сезон вважають найгіршим

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Олександра Заріцька з "KAZKA" зізналась, коли хоче святкувати весілля: "До цього часу вже буде перемога"

Також, наш портал інформував, Потапа "розмазали" за скарги на труднощі: "Та й пісня – г*вно"