Скандально відомий музикант Сергій Бабкін, який вимушено втік до Німеччини через повномасштабну війну, що почалася 24 лютого 2022 року, їде виступати з концертами на острів Балі – щоб заробити грошей, оскільки йому не вистачає соціальної допомоги, яку виплачує європейська влада для біженців.

Про це розповів відомий шоу-блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі.

Сергій Бабкін, фото: Instagram
Сергій Бабкін, фото: Instagram

Він додав, що гастролі заплановані на 21 грудня - Бабкін виступатиме разом зі своїм колишнім напарником Андрієм Запорожцем із гурту 5nizza. Звичайно ж, на сцені будуть використовуватись російськомовні пісні, написані ними понад 10 років тому.

"Я не здивуюся, якщо на цьому заході буде багато "хороших росіян". Бабкін навіть не усвідомлюватиме, що не так. Адже він досі топить за "один народ", "разом ми сила" і "мова ні до чого", - обурився Беспалов.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Сергій Бабкін. Фото: Instagram
Сергій Бабкін. Фото: Instagram

Блогер засудив таку поведінку Бабкіна: на його думку, музикант-біженець заради грошей готовий заплющити очі на медійну позицію. Безпалов може лише побажати Бабкіну успіху в його пристосовній кар'єрі.

"З Бабкіним ходили в ту саму кав'ярню, вони з дружиною завжди не бачили землі під ногами і дуже високої думки про себе. Другий хлопець, Запорожець, був завжди нормальним та простим – маємо спільних друзів”, - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, колишній Тіни Карольутік до РФ після 10-річної роботи з красунею: "Робота, подорож чи щось інше? "

Як повідомляв "Знай.uа", "чисто ескорт...": блогер дізнався, чим займається в США онук Софії Ротару, який втік з України

Знай.uа писал, Потапа "размазали" за жалобы на трудности: "Да и песня – г*вно"