Півзахисник Гуті віддав клубу "Реал Мадрид" всю свою кар'єру, крім одного року, проведеного в "Бешикташі" наприкінці кар'єри.

Дружина легенди Роміна Беллуччіо вирішила поділитися своїм досвідом боротьби зі складною хворобою, спричиненою звичайним укусом кліща.

Роміна Беллуччо, фото: Instagram
Роміна Беллуччо, фото: Instagram

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Роміна зізналася, що в минулому вона зіткнулася з тривалою боротьбою із хворобою Лайма. Це захворювання спричинене укусом кліща, який був заражений бактеріями бореліозу.

Бактерії агресивно атакували Ромін на початковій стадії захворювання, через що красуня відчувала сильну втому, короткочасну втрату пам'яті, труднощі з концентрацією, стан тривоги, безсоння, мігрені, біль у суглобах, м'язову слабкість та різноманітні харчові алергії.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

"Моє здоров'я стрімко погіршилося, бактерії поширилися в мозок, серце та шлунок, залишивши мою імунну систему абсолютно беззахисною”, - розповідає жінка.

Роміна Беллуччо, фото: Instagram
Роміна Беллуччо, фото: Instagram

Іноді вона не могла встати з ліжка протягом кількох днів через неймовірний біль. Ця боротьба тривала три роки і вимагала від Роміни надзвичайних сил та терпіння.

Нагадаємо, Роберт Паттінсон вперше стане батьком: обраниця зіркового актора похвалилася округлим животиком

Як повідомляв "Знай.uа", 23-річна дівчина загинула на концерті Тейлор Свіфт за Eras Tour: співачка кидала пляшки зі сцени

Знай.uа писав, "слід заарештувати": колега зірки збірної України зробив те, чого від нього ніхто не очікував