У соціальних мережах активно ходять чутки про те, що відомий український телеведучий Микита Добринін після гучного розлучення з блогершою Дашею Квітковою "замутив" нові романтичні стосунки.

Є підозри, що новою обраницею стала модель Чара Хорив.

Про це стало відомо завдяки багатьом коментарям користувачів мережі в Instagram, на які навіть відповіла колишня Микита Даша.

Stories Даші Квіткової, скріншот: Instagram
Stories Даші Квіткової, скріншот: Instagram

Більше того, пара сама підігріває чутки про свої стосунки. Наприклад, одного разу вони разом з'явилися на світському заході, а днями Добринін засвітив розкішний буке квітів і сказав, що йому приносить задоволення приємно іншим. А потім із цим же букетом з'явилася Чара.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Чара Хорив, скріншот: Instagram
Чара Хорив, скріншот: Instagram

Однак ані Микита, ані Чара не дають жодної офіційної інформації щодо своїх відносин. До речі, в інтерв'ю Аліні Шаманській телеведучий сказав, що більше не виставлятиме напоказ своє особисте життя, тому що більше не хоче "продавати свої стосунки".

Добринін та Хорив, фото: Instagram
Добринін та Хорив, фото: Instagram

У пошуках відповідей на свої запитання шанувальники пішли до колишньої дружини Микити – Даші Квіткової. Вони поцікавилися у дівчини, як вона ставиться до його нового роману. Даша була досить лаконічною.

"Головне, щоб він був щасливий. Ну, а в мене багато своїх справ, про які мені хочеться думати", - відповіла Даша.

Варто зазначити, що раніше і Квітковій приписували новий роман. У мережі пишуть, що вона зустрічається з екс-"холостяком" Михайлом Заливаком. До речі, саме він приїхав на місце аварії, в яку нещодавно потрапила Даша, і він допомагав їй вирішити всі проблеми.

Нагадаємо, холостяк Добринін після розлучення з Квітковою задивився на Тіну Кароль та Юлю Саніну: "Мілфи подобаються".

Раніше повідомлялося,"Укусила мене...": Маша Єфросиніна перетворилася на Олю Полякову.

Також, "Холостяк" Добринін пояснив, чому не поїхав на фронт після ТРВ Києва: "Мій брат...".